18 Eylül 2013 Çarşamba

WINTER IS COMING

Havalar serinlemeye başladı. Şortlara veda etme vakti yavaş yavaş geliyor. Ben de hafif hüzünlenmiyor değilim. Pantolonlara geçiş yaptığımız bu zamanda iç burkuntumu biraz olsun hafifleten şey ise renkler. Madem pantolon giyiyoruz en azından renkli olsun.









Bir de saç meselesi var tabi. Bu sezon örgüler pek bir moda. Bense bu Prenses Leia modelinin ayrıca bir hastasıyım. Maalesef,  kendi saçımı kendim örme gibi bir yeteneğim olmadığından istediğim her an böyle dolaşamıyorum. Eğer saçlarım örgülüyse bilim ki annem yanımdaymış.




The weather started to get cold and we have to say goodbye to our little sweet shorts. This situation makes me sad actually. Seasons of wearing trousers is coming. To get rid of this sorrow, at least we can use colors!











And of course the hair. This fall, braided hairs are very popular. My favorite is this Princess Leia model. Unfortunately, I have no talent to knit my own hair; hence I cannot hang around like this all the time. If you see me with braided hair, this means that I was with my mother.

Batman forever!




T-shirt: Pull&Bear
Jean: Mavi
Ceket/Jacket: Lartamoda
Çanta/Bag: Koton
Ayakkabı/Shoes: Stradivarius
Kemer/Belt: Seven Hill




2 yorum:

  1. resimler ve mekan harika..)) bence saç modeli tartışılır çünkü açık ve kabarık sana çok yakışıyor...

    YanıtlaSil
  2. bahçe kuzenimizin villası efemm çok güzel yerdir:)

    YanıtlaSil