12 Eylül 2013 Perşembe

Fendi Cara'yı Korkuttu /Fendi Scared Cara

Uluslar arası it-girl’ümüz Cara Delevingne’ı bir oyunculuk yaparken görmemiştik, o da oldu. Anna Karanina da az biraz oyunculuğunu gördüğümüz Cara bu sefer baş rolde. Çünkü Karl Lagerfeld, Fendi’nin 2013-14 koleksiyonunu gözler önüne serdiği kısa filminde tabi ki de kankası Cara’yı oynatmış.



International it-girl Cara Delevingne finally takes the leading role. We saw her in the Russian classic Anne Karanina before. Her acting chops must have caught the eye of Karl Lagerfeld, because he chose his best friend Cara for his short movie which he reveals Fendi’s 2013-14 collection.




Davet edildiği partide neden korktuğunu anlayamadığımız Cara’ya ünlü model  Saskia de Brauw eşlik ediyor. Evin gerilim yayan sahibi ise Amanda Harlech.

Two girls were invited to a party and we don’t understand why they are scared.  Cara and fellow model Saskia de Brauw running around a poorly-lit mansion, led by a dry and brooding mistress played by Amanda Harlech.



















Gerilim müziği ve Fendi giymiş iki güzele sahip olsa da filminde gerçekten korkunç bir şey olduğu yok. Şahsen Cara’yı Emrah kaşlarıyla şapşal şapşal bakınırken izlemek beni sıktı. Ama en azından filmin bir tarzı vardı.

It has pair of models wearing Fendi and the music of a horror film, yet nothing that scary realy happens. Personally, I really get bored watching Cara’s fake crying and endless silly looks.  But at least the film looks stylish.

Sonunda karizmatik bir İtalyan kızlarımızı kurtardı da rahatladık. Korku ve panik halinde yapılacak en iyi şeyi yaptırdı İtalyan: “Just take the Fendi bags.” Haklı tabi, o çantalar kaç para biliyor musunuz! Filmi Fendi.com sitesinden izleyebilisiniz.

Finally an attractive Italian save the girls and we relieved. And he gave the best advice to be given incase of panic and fear: “Just take the Fendi bags.” He is right. Do you know how much money these bags are! You can watch the movie in Fendi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder