8 Eylül 2013 Pazar

BARBEKÜ

Geçtiğimiz hafta içinde yüksek lisans için başvurup kabul edildiğim Bilgi Üniversitesi’nin barbekülü tanışma partisine gittim. Programlarla ilgili bilgi almak hocalarla tanışmak ve bedavaya yemek yemek için hoş bir fırsattı.



Last week I went to a barbeque party at bilgi University. I was accepted to its master program. Hence, I went to this meeting party to get information about the program and strictly to eat free food.









Çimlerin üstünde esas amacı bilgi alımı ve kaynaşma olan bu barbekü partisine kombinlerin şahı kot şort ve t-shirt’le gittim. Artık serinleyen İstanbul havasında hem üşümemek hem de ciddi bir havaya bürünmek içinse ceketimi attım omzuma.







For a barbeque party which take place on the grass denim short and T-shirt is the best choice for me. And I take a jacket to avoid myself from the cooling air. Also, it added seriousness to my outfit.








Fakat, 3 Yeditepeli güzel yemeklerin tadını çıkarıp bilgi alırken hava bir anda buz kesti. Ceket bile kurtarmadı yani. Allahtan Bilgi Üniversitesi gelecekteki öğrencileri için her şeyi düşünüp şallar hazırlatmıştı. Kısa günün karı şalımız ve defterimizle güzel bir akşamdı.






      
 


Nevertheless, we, 3 girls from Yeditepe freeze out there. Fortunately, Bilgi University prepared stole for its future students. We return to our homes warm and happy.

şort/short: Mango
T-shirt: Zara
ceket/Jacket: Koton
ayakkabı/sneakers: Pull&Bear
çanta/bag: annemim gençliğinden bir parça markası yok valla:) /vintage
gözlük/sunglass: Koton


photoes by: Eser Kurt & Ayşegül Fişek


1 yorum: