6 Eylül 2013 Cuma

Penelope Bizi Provoke Et!

İkinci çocuğunu yeni dünyaya getiren Penelope Cruz, evde oturup çocuklarının anası evinin kadını olma niyetinde olmadığını çok farklı bir projeye imza atarak gösterdi. Eşi Javier Bardem, kendisi gibi yeni anne kardeşi Monica ve dünyaca ünlü Rus manken Irina Shayk ile birlikte Penelope, iç çamaşırı markası Agent Provacateur için fantezi dünyasının kapılarını araladı.




Penelope Cruz wasn't chilling out while she was pregnant. She was busy creating a different Project for lingerie brand Agent Provocateur. To launch the line, called "L'Agent," she directed and produced a short film in cooperation with her sisiter Monica Cruz, her husband Javier Bardem and famous Russian model Irina Shayk.


Monica ve Penelope’nin markaya özel hazırladıkları L’Agent koleksiyonu kadınlardan çok erkeklerin ilgisini çekeceğe benziyor. Zira Penelope’nin yazıp yönettiği koleksiyonla aynı adlı kısa film dudak uçuklatıyor. Oldukça sıcak sahnelerle dolu film Madrid’te çekilmiş. Kendini, iç çamaşırlarıyla arz-ı endam eden şahane kadınlarla dolu bir evde bulan şanslı erkek rolünde ise İspanyol aktör Miguel Angel Silvestre’yi izliyoruz –ki filmi izleyen kadınların dikkatini koleksiyondan çok Miguel çekebilir. Filmin baştan çıkarıcı hatunu ise Irina Shayk tabi ki. Javier Bardem’i ise her şeyin rüya olduğunu gösterip moralleri bozan adam olarak ancak filmin sonunda görüyoruz.



Cruz sisters’ collection appeals men more then women. Because the short film which was written and  directed by Penelope includes realy hot scenes. Movie shoot in Madrid. starring Spanish actor Miguel Angel Silvestre, who finds himself in an opulent home mysteriously full of gorgeous, lingerie-clad women. Ofcourse,  Irina Shaykis the chief seducer. We also see pregrant Monica Cruz for a moment. Javier Bardem appears at the end of the movie as a dream breaker.




Reklam filmi markanın önceki tanıtımlarına göre çok daha gerçekçi (Fleur du Mal neydi öyle!). Koleksiyon da daha ulaşılabilir ve günlük hayatta kullanılabilir parçalardan oluşuyor. Eğer gaza gelir 3-5 jartiyer alıyım derseniz adres Kanyon, Harvey Nichols mağazası.




The short movie itself is much more realistic than previous ads of Agent Provacateur. (Fleur du Mal was realy bad.) Similarly, the collection ia also accessible and pertinent to daily life.

O zaman filmi de izleyelim artık.  / So, lets watch the short movie of Penelope.





1 yorum: