3 Eylül 2013 Salı

FALL MEN FASHION '13

From Runway To Streets

Podyumlarda görülen yeni trendler Avrupa sokaklarına şimdiden taşındı. Bu kış erkekler sokaklarda böyle dolaşacak.


What we saw on the runway outside the Fall’13 menswear. Here is the new trends for men this winter.


Devasa Atkılar:
Bu sonbahar  battaniye büyüklüğünde atkılar en fashionable tercih. Bu devasa atkıları bükün, kıvırı, dolayın! Her şekilde iddialı görünüceksiniz.




As big as blankets or twisted up and knotted tight, a bold neckwear is the best choice fort his fall.





Kamuflaj:
Yeşilin her tonundan oluşan kamuflaj desenlerini bu kış çok göreceğiz. Sadece kıyafetlerde değil erkek çantalarında da kamuflaj oldukça popüler.



From traditional bright green to olive tones we’ll see camo on the streets a lot. Especially, men’s bags use camu prints a lot.


Bordo:
Podyumlardan sokak kullanımına taşan bir diğer trend ise bordo. Bu renk yeni sezonun ağır ve lüks görünümünü erkek modasına taşıyor. Fakat, büyük parçalarda değil, kıyafetleri tamamlayacak aksesuarlarda ve özellikle ayakkabılarda göreceğiz bu rengi.






Another runway trend that's been embraced to the streets. Burgundy refers to the lux and chic look of this fall. We will see this colors in statement-making pieces, especially in shoes.



Siyah deri:
Siyahın geri dönüşünden bahsedecek değilim; zira siyah hep moda. Fakat bu sefer bir farkla: Siyahı küçük deri detaylarla ve keskin şekilli deri kullanımlarıyla göreceğiz.



I won't say black is back because it's always there, never wandered far from fashion, but this fall we did notice the use of blackin details; minimal leather pieces in sharp cuts and strong lines.



kıvrık paçalar:
Bu kış erkekler bilek dekoltesi verecekler. İster Oxford ayakkabılarla ister spor ayakkabılarla olsun, denim, kadife,yün pantolonların kıvrılmış paçaları bu kışın en büyük silahı.



This fall men will show their ankles. We saw ankle-bearing styles in denim, velvet and wool. Its usage with Oxfords and  sneakers will be the weapon of men.



Sırt çantası:
Modanın işlevsellikle birleşimi! Erkeklerin en çok sevinmesi gereken moda bu olmalı; çünkü cüzdandı cep telefonuydu derken ceplerine zar zor eşyalarını sığdırıyorlar. Sırt çantaları ise kurtuluş!


Function meets fashion! This must be the best trend for men: because it is hard fort hem to carry all their stuff such as cellphones and wallet.  Army styles to sharp leather pieces this backpacks has various styles.


3 yorum: