18 Ekim 2013 Cuma

NUMBER 17

 
Fransız moda evi Givenchy de saat dünyasına adımını attı. Bu sezon adını, parfümleri ve tasarımlarından çok yeni saati ‘Seventeen’ ile duyuracak gibi. Markanın kreatif direktörü Roccardo Tisci tarafından tasarlanan saat ismini tasarımcısının uğurlu rakamına borçlu.

Unisex bir tasarıma sahip olan bu saatler altın plaklarla vintage havasına bürünürken İsveç yapımı sağlam mekanizmasıyla da günümüzün hızını ve modernliğini yakalamış.


Givenchy is entering the world of watches. Shifting attention from their collections of perfume and clothing, the French fashion house has titled their new watch “Seventeen”.

‘Seventeen’ designed by brand’s creative director Riccardo Tisci and its name referring to the designer’s lucky number. With its Swiss quartz movement and glowing vintage-style this unisex watch is an effortless time-telling.








Paslanmaz çelik ve çizilmez camıyla altı farklı renk seçeneğine sahip Givenchy ‘Seventeen’leri konsept mağazalar ve Givenchy butiklerinde bulabilirsiniz.

Watches have a scratch-proof glass, they also made of stainless steel and has six different color. ‘Seventeen’ is available at Givenchy boutiques. 




        




  




   






1 yorum: