24 Aralık 2014 Çarşamba

BIRI KIMYA'YI DURDURSUN!

Mütevazi, alçak gönüllü, gösterişsiz ve rüya gibi... Tabi ki de Kim Kardashian ve Kanye West çiftinden bahsetmiyorum. Bu sıfatların tam tersini alın, üzerine hafif görgüsüzlük serpin; işte size Kimye!



Geçtiğimiz ay Paper dergisine verdiği anadan doğma pozlarda, poposunu gözümüze sokan ve bize interneti yıkacağı vaadini veren Kim, gerçekten de sözünü tutmuştu. Her yere, her şekilde montelenen poposunun yarattığı sansasyon azalmak üzereyken paniğe kapılan Kim, dillere yeniden dolanmanın yolunu Balmain sayesinde buldu.


Yanına biricik kocasını alarak Fransız modaevi Balmain’ın 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun yüzü olan çifti, Oliver Rousteing ne gibi bir gerekçeyle seçti bilinmez ama, Kimye ile birlikte markadan normalden çok bahsedileceğini anlamış bulunmaktayız.


It’s offcial! This graceless, show-off couple is litterally taking over the world, they are like, everwhere. Last month, Kim broke down the internet and before its effect vanished, she born from her ashes with the help of her husband and French fashion brand Balmain.


Balmain take its chance from Kimye, for its 2015 Spring/Summer collection. I really don’t know why Oliver Rousteing chose this couple for the brand’s face, but its sure that, Balmain will be more populer than its previous campaigns.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder