2 Nisan 2014 Çarşamba

LOUIS VUITTON’DAN YAZA SELAM

Yaz yaklaştıkça kilo verme, şekle girme telaşına hepimiz kapılıyoruz. Mart ayında bir anda spora başlayabiliyoruz mesela, ne de olsa kazakların altında sakladığımız göbeğimiz ve kot pantolonun içinde sıkıştırdığımız etlerimiz özgürlüğünü ilan ediyor.






Bu sene ise beni telaşa sokan şey fazla kilolarım olmayacak. Çünkü, botların sandalete dönüşmesiyle bütün kış küs kaldığım ayak parmaklarımla yeniden barıştığım yaz dönemine bu sene ben aç girmeyi planlıyorum. Zira Louis Vuitton’un yaz koleksiyonundan küçücük bir parça alabilmek için aç gezmeye razıyım. Üstelik tüm paramı o parlement mavisi havluya yatırdığımdan zayıflamış da olurum. Bir taşla iki kuş gibi olur ne de güzel olur.




SUMMER IS COMING WITH LOUIS VUITTON

Beware! Summer is coming. You are allowed to make panic to get rid of your fats and this is a great time to start a regime or to go to gym.


Me too is so exited for summer. However, this summer will be different for me because of Louis Vuitton’s Summer Collection. I’m going to save all my money for these Vuitton babies. To achieve my aim I wouldn’t eat anything. And I hope the result will be legendary; I will be fit (because of hunger) and I will have a Louis Vuitton. (I hope so)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder