30 Nisan 2014 Çarşamba

MID-WEEK INSPIRATIONS

Hafta ortası hem haftasonuna uzak olduğu için sinir bozucu hem de aslında yakın olduğu için enerjinin vücuda yayılmaya başladığı oldukça ikilemli bir gün olarak bilinir, belki de bilinmez. Bunu biz de bilemeyiz, ama bu güne biraz ilham katmakta her halükarda bir sorun olmaz.

Bu sebeple size, birkaç ilham verici sokak endamcılarından seçmeler sunayım dedim.

Mid-week: its frustrating because it is far from weekend; but in the meantime we began to feel energetic because its close weekend. That’s why we could add a little inspiration to this day to feel its proximity to the weekend.


Some of them are below. Enjoy it!




















11 Nisan 2014 Cuma

KATE HUDSON'DAN LITTLE BLACK DRESS DERSI

Annesi gibi tatlı ve sempatik olsa da annesi gibi komedide kadın oyuncu olmanın kitabını yazmaktan oldukça uzak olan Kate Hudson, Ann Taylor için yeni bir koleksiyon hazırladı. 2012’den beri sanki beşik kertmesiymişler gibi markanın yüzü olan Hudson, markanın kurucusu ve kreatif direktörü Lisa Axelson ile, gardolapların kilit taşı olan Little Black Dress varyasyonları tasarlamış.




Her ortamda giyilmeyi kaldıran modanın evrim harikası Le Pétit Robe Noir (çünkü Fransızcası daha havalı) Hudson’ın dokunuşu değdiğinden midir bilinmez ama çok güzel olmuş. Belinde kemer şeklinde deri parçası bulunan elbise hariç hepsine bayıldım. Alacak olsam ondan almam diye elbiseyi harcadım ama o bile aslında çirkin değil.

Yeni Indie komedisi Rock the Casbah’ta bakalım kendisi neler giyecek…




Kate Hudson, soon to be seen in the Indie comedy movie ‘Rock the Casbah’ with Bill Murray and Bruce Willis, is also currently create a new collection for Ann Taylor.
She has worked with the brand’s creative director Lisa Axelson to design and promote new styles of that must-have wardrobe classic, the Little Black Dress.



The great thing about the Le Pétit Robe Noir is that it is timeless and versatile, capable of being dressed up or down however you wish.  I really love these dresses except the one with a leather belt, but still it is not horrible; just not for me.





9 Nisan 2014 Çarşamba

WALKING LINES

Ne demiş Johnny Cash; “because you’re mine, I walk the line”. Çünkü sınırlar aşılmak içindir, çizgiyi aşmak bu yüzden güzeldir. Bense mutlak asaletin rengi siyah beyaza bir tutam mavi katıp sınırı aştım. Aslında aşmadım ama referansıma destek veren bir cümle kurayım istedim. Kurabiye canavarım ve ben size sevgilerimizi sunuyoruz.



“because you’re mine, I walk the line” said Johnny Cash; because limits are for overcome and that’s why its beautiful. And I walk the line by adding a little blue to the color of absolute nobility; black and white. Actually I don’t walk the line but I wanted to support my Cash reference. Me and my cookie monster wishing you the best.








Gömlek/Shirt: AdL / Cengiz Abazoğlu
Jeans: Mango
Çanta/Bag: Stradivarius
Çizme/Boots: Mango
Yüzük/Ring: Kadıköy

2 Nisan 2014 Çarşamba

LOUIS VUITTON’DAN YAZA SELAM

Yaz yaklaştıkça kilo verme, şekle girme telaşına hepimiz kapılıyoruz. Mart ayında bir anda spora başlayabiliyoruz mesela, ne de olsa kazakların altında sakladığımız göbeğimiz ve kot pantolonun içinde sıkıştırdığımız etlerimiz özgürlüğünü ilan ediyor.






Bu sene ise beni telaşa sokan şey fazla kilolarım olmayacak. Çünkü, botların sandalete dönüşmesiyle bütün kış küs kaldığım ayak parmaklarımla yeniden barıştığım yaz dönemine bu sene ben aç girmeyi planlıyorum. Zira Louis Vuitton’un yaz koleksiyonundan küçücük bir parça alabilmek için aç gezmeye razıyım. Üstelik tüm paramı o parlement mavisi havluya yatırdığımdan zayıflamış da olurum. Bir taşla iki kuş gibi olur ne de güzel olur.




SUMMER IS COMING WITH LOUIS VUITTON

Beware! Summer is coming. You are allowed to make panic to get rid of your fats and this is a great time to start a regime or to go to gym.


Me too is so exited for summer. However, this summer will be different for me because of Louis Vuitton’s Summer Collection. I’m going to save all my money for these Vuitton babies. To achieve my aim I wouldn’t eat anything. And I hope the result will be legendary; I will be fit (because of hunger) and I will have a Louis Vuitton. (I hope so)