25 Ağustos 2015 Salı

YEME DE YANINDA YAT TASARIMLAR

Hollandalıların yemek zevkini deneyimlediğiniz mi bilmiyorum. Ben deneyimledim ve bir numarası olmadığını bilmeyenler için söyleyebilirim. Yine de haklarını yememek lazım, tatlılarını yemek lazım. Otun yasal olmasından mıdır bilinmez bu adamlar munchies olayını iyi bilmekteler. Tatlıları ve zararlı bilumum atıştırmalıkarı ile her insan evladının kalbinde taht kurabilirler.



Sahip oldukları bu silahı kullanmanın yaratıcı yolunu bulan Hollandalı tasarımcı ve moda bloggerı Rommydebommy, şeker dozajı yüksek tasarımlarıyla internette dolanarak ağzımızı sulandırmayı başardı. Bundan bir altı ay önce iştah açıcı tasarımlar yapmayı kafasına koyan bloggerımız, “enerji dolu, renkli ve espiri tozu yutmuş”  çantalar, kolyeler, ayakkabılar tasarlayarak hedefine ulaşmış.

Yemeyip de yanında yatsak daha şık duracak tasarımlarını alsanız varsa şöyle buyurabilirsiniz.



Dutch designer and fashion blogger Rommydebommy creates colorful accessories that are inspired by food.

About six months ago, she decided to start creating necklaces, bags and purses designed to be “full of energy, a complete color explosion with a sense of humor”. Her accessories include food bow ties, a cotton candy clutch, marshmallow candy necklaces and many other food-shaped creations.

Head over here to see more of her works.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder