7 Ocak 2015 Çarşamba

W MAGAZINE'DEN ŞAHANE PERFORMAS

W Magazine yine yapacağını yaptı. Her yeni yılda bir sayısı ile performansları ile senemizi taçlandıracaklara saygı duruşunda bulunan W Magazine, tavrını bu sene de bozmadı.


Unutulmaz performanslarıyla seneye damgasını vuracak oyuncuları bir bir bulan, onları alıp pamuklara sarmalayıp saran W, gözlerimizin bayram etmesine neden olacak bir çekime imza atıyor. Çekimde kimler yok ki! 


Alan Turing’i şahlandırdığından şüphemiz olmayan Benedict Cumberbatch’den Big Eyes’la gözlerimizi büyütecek Amy Adams’a, American Sniper’la içimizi acıtacak Bradley Cooper’dan Birdman’da uçan performanslar sergilediklerini tahmin ettiğimiz Emma Stone ile Edward Nortan’a kadar sinemanın hasları çekimde yerlerini alanlardan.

İngiltere’de Pop Art’ın bayrağını taşıyan David Hockney’in çektiği aşırı, garip ve büyüleyici resimlerle sizleri baş başa bırakıyor, ellerinizden öpüyorum.


W Magazine is crowned best performances of the year with fascinating photo shoot. This combination of overwhelmingly serious film biographies may have contributed to the sense of abandon that seemed to possess the 39 actors and actresses chosen for this portfolio. 


We can see  almost every outstanding actors and actressess from Benedict Cumberbatch to Amy Adams, Bradley Cooper to Emma Stone. Photoes was taken by the English Pop Art representativeDavid Hockney. Here are the extreme, odd, and truly fascinating photoes of W Magazine.










Bu kadarı yetmez daha fazlasını istiyorum diyorsanız şöyle buyrunuz.
If you cannot get enough more photoes are in here.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder