11 Mayıs 2014 Pazar

TRIPLE COLOR

Tek bir objeden alınan küçücük ilhamla deniz kenarlarına kadar indim de çekim yaptım. Bu bulutlu günde bana güzelcene giyinme şevki veren o küçük hınzır obje ise benim yıllar önce alıp, nedensesadece 2 kere taktığım küpem. Bu çekimle birlikte 3 oldu gerçi.

Kendisi sayesinde işim oldukça kolay oldu. Bünyesindeki üç rengi kendi üzerimde bir araya getirmekle işi tamamlamış oldum. Bu sezonun trendlerinden sırt çantam ve doğuşunu ünlü blogger Chiara Ferragni’ye borçlu olduğumuz dantelli ayakkabılarımla küpeye hep destek tam destek.


Bu arada havanın bulutlu olduğuna bakmayın. Bodrum yine de sıcak:)

A little object inspired me to my outfit. That little muse was my earring. I bought it couple years ago and since then I’ve worn it only two times; I don't why. Nevertheless, with this outfit it in creased to three.

By mixing the three colors of this earring, I chose these pieces. Of course this year’s trend bagpack and Chiara Ferragni’s invention shoes help my inspirational look. 

And do not care about the clouds. Despite them Bodrum is really hot:)






Bodrum'u dinliyorum gözlerim kapalı /I'm listening Bodrum with my eyes shut





Küpe/Earring: Tresera
Bluz /Blouse: El Örgüsü / hand-knitted
Etek/Skirt: Bershka
Ayakkabı/Shoes: Superga
Çanta/Bag: Pull&Bear




6 Mayıs 2014 Salı

JEREMY SCOTT’LA CANTAYA DOYMAK

Malum bu sene sırt çantaları ikinci baharlarını yaşıyor. Çok da geçmişte kalmayan, 90’lardan bize göz kırpan sırt çantası modası ise bugününü, zirvesini modanın çılgın çocuğuyla yaşıyor.

‘Peki o kim ki?’mi dediniz, çok ayıp ettiniz. O tabi ki de kreatif direktörlüğünü yaptığı Moschino için fastfood’un ikonalarını yeme de yanında yat haliyle gözler önüne sunan Jeremy Scott!


Moschino’nun İlkbahar/Yaz Koleksiyonu için hazırladığı‘Biker Bag’lere baktıkça yeni arzu nesnemi bulmuş gibi hissediyorum ve bu adamın her gün gözümüzün önünde duran nesneleri ağzımızı açık bırakacak şekilde ‘çat!’ diye önümüze koymasına da bayılıyorum. Şimdi biraz çantalara bakalım da ağzımız sulansın.




We all know that backpacks are back with us again. This trend belongs to a recent history; 90s. However today, they are at peak and they owe it to the genius boy of fashion, Jeremy Scott.

For Moschino’s Spring/Summer Collection, Scott create a ‘Biker Bags’ and they have already became my new object of desire. I love the way he modifies everyday objects into an eye-catching pieces. Well, lets look and be amazed!